17/10/2024 14:28:35 - 17/10/2024 14:28:35 - 18 Okunma

Üniversitemiz kurumsal kalite çalışmaları kapsamında 16.10.2024 Çarşamba günü saat 17.30’da Microsoft Teams üzerinden çevrimiçi olarak yönetim-öğrenci buluşması gerçekleştirilmiştir. Toplantıya, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcısı ve Kalite Komisyon Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Şeyma KALKUZ, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Kalite Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Zülfiye BIKMAZ ve Anabilim Dalı Başkanlıklarının Kalite Temsilcilerinden Arş. Gör. Seçil HÜR, Arş. Gör. Buket TAN YAVUZ, Arş. Gör. Özlem PÖLENT, lisansüstü öğrenci temsilcisi Arş. Gör. Sefa KARAMAN ve SABE’de öğrenim gören lisansüstü öğrenciler katılım sağlamışlardır. Toplantıda Sağlık Bilimleri Enstitüsü Kalite Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Zülfiye BIKMAZ tarafından üniversitemizin ve Sağlık Bilimleri Enstitüsünün yönetsel süreçleri, eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme ve toplumla ilişkiler faaliyetleri ve öğrenciye sunulan hizmet ve olanaklar ve Yükseköğretim Kalite Kurulu Kurumsal Akreditasyon Programına ilişkin bilgilendirme içeren sunum yapılmıştır. Katkı alanlarına ilişkin karşılıklı görüşün sağlanması, konuya ilişkin açıklama ve bilgilendirmelerin yapılması ve öğrencilerin geri bildirim verebilecekleri araçlar hakkında hatırlatmaların ardından toplantı sonlandırılmıştır.

Kalite Geliştirme Süreçlerinde SABE Yönetim ve Öğrenci Buluşma Toplantısı

Bilgi Yönetim Sistemi