10/10/2024 10:09:31 - 10/10/2024 10:09:31 - 24 Okunma

Fen Bilimleri Enstitüsü ve Sosyal Bilimler Enstitüsü  ev sahipliğinde, Sağlık Bilimleri Enstitüsü yönetimleri 04.10.2024 tarihinde saat 14:00'da toplandı. Toplantıya üç enstitünün müdürleri, müdür yardımcıları ve enstitü sekreterleri katıldı. Toplantı önceden belirlenen gündem maddeleri doğrultusunda; üç enstitü bünyesinde uygulanan farklı lisansüstü tez ve proje yazım kılavuzlarının kurumsal kimlik, teknik standartlar ve bilimsel içerik yapılarının ortak bir kurumsal standarda uygun olarak güncellenmesine yönelik çalışmaların son durumu, lisansüstü formların revize edilmesi, internet sitelerinin güncellenmesi, lisansüstü oryantasyon programı ve enstitü anabilim dalları akademik personeline lisansüstü eğitimde danışmanlık süreçlerine ilişkin bilgilendirme toplantısı ve son olarak YÖK'ün yürütme kurulu kararları çerçevesinde lisansüstü eğitim öğretim yönetmeliğinin güncellenmesi ile üç enstitünün ortak kurumsal işleyişi süreçleri ve yürütülecek ortak işbirliği çalışmaları görüşüldü.

ÜNİVERSİTEMİZ ENSTİTÜLERİ EKİM-2024 ORTAK ÇALIŞMA TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bilgi Yönetim Sistemi