04/07/2024 12:40:07 - 05/07/2024 12:40:07 - 82 Okunma

Sağlık Bilimleri Enstitüsü ev sahipliğinde Fen Bilimleri Enstitüsü ve Sosyal Bilimler Enstitüsü yöntemlerinin katılımıyla 01.07.2024 tarihinde saat 15:00’da toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya üç enstitünün müdürleri, müdür yardımcıları ve Sosyal Bilimler Enstitüsü sekreteri katıldı. Toplantıda Kırklareli Üniversitesi lisansüstü tez yönetim süreçleri takip sisteminin kurulmasına, bu sistemin oluşturulması ile ilgili talebin dijital dönüşüm ofisine iletilmesine, kurulacak sistemle ilgili akademik takvime göre iş akışlarının enstitü sekreterleri tarafından 1 Ekim 2024 tarihine kadar hazırlanmasına, tez yazım kılavuzu, şablon ve intihal ile ilgili güncellemelerin yapılmasına ve eylül ayında tarihi kararlaştırılarak yeniden toplanılmasına karar verildi.

Üniversitemiz Enstitüleri Temmuz-2024 Ortak Çalışma Toplantısı Gerçekleştirildi