Üniversitemiz Enstitüleri Haziran-2024 Ortak Çalışma Toplantısı Gerçekleştirildi

12/06/2024 14:12:44 - 24/06/2024 16:29:21 - 41 Okunma

Sağlık Bilimler Enstitüsü ev sahipliğinde, Fen Bilimleri Enstitüsü ve Sosyal Bilimleri Enstitüsü yönetimleri 10.06.2024 tarihinde saat 10:00'da toplandı. Toplantıya üç enstitünün müdürleri, müdür yardımcıları ve enstitü sekreterleri katıldı.Toplantıda Tez yazım kılavuzunda ‘Kaynakça’ bölümünde, farklı bilim dallarının kullandığı referans stillerine erişmek için bağlantıların oluşturulması, Kütüphane Daire Başkanlığı ile görüşülerek, tez yazım kılavuzuna uygun bir şekilde Kaynakça için Mendeley şablonu oluşturulması talebinde bulunulması, Eylül ayında danışmanlara yönelik eğiticilerin eğitiminin düzenlenmesi, Güncellenen tez yazım kılavuzu ve tez şablonu için iç ve dış paydaş olarak her bir enstitüden yüksek lisans veya doktora öğrencileri ile başka üniversitelerde lisansüstü eğitim alan araştırma görevlilerinden görüş ve öneri alınması, Tez kapaklarının üniversite kurumsal kimliğine uygun şekilde tasarlanması için üniversitemiz basımeviyle görüşülmesi, Tez yazım kılavuzundaki eksiklerin tamamlanması, Doktora ve yüksek lisans mezuniyeti için gerekli yayın şartlarının yeniden görüşülmesi hususları görüşüldü.