Önce Sağlık
Sağlık Bilimleri Enstitüsü

2023-2024 Eğitim Öğretim Yili Bahar Yariyili Başvuru Ve Kayit Kilavuzu

02/02/2024 11:37:00 - 02/02/2024 11:37:00 - 1375 Okunma

T.C. Uyruklu Öğrenci Başvuruları

Adayların Programlara Başvuru Tarihi

: 05-12 Şubat 2024(Çevrim içi)

Bilim ve Mülakat Sınavına Girecek Adayların İlanı

: 13 Şubat 2024

Bilim ve Mülakat Sınavı Tarihleri

: 14-15 Şubat 2024

Bilim ve Mülakat Sınav Sonuçlarının İlanı

: 16 Şubat 2024

Kesin Kayıt İşlemleri

: 19-20 Şubat 2024(çevrim içi)

Boş Kalan Kontenjanların İlanı (Yedekler)

: 21 Şubat 2024

Yedek Listedeki Adayların Kesin Kayıt İşlemleri

: 22-23 Şubat 2024(Çevrim içi)

Kesin Kayıt Belgelerinin Teslimi için Son Tarih

: 04 Mart 2024

 

 

 

                                                                     

2023-2024 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Sağlık Bilimleri Enstitüsü lisansüstü programlarına (T.C. Uyruklu Öğrenci, Yabancı Uyruklu Öğrenci) başvurular, “Lisansüstü Eğitim Başvuru ve Kayıt Kılavuzun’ da belirtilen esaslar çerçevesinde yapılacaktır.

Başvuru süreci, başvurulacak programa ait koşullar ve kesin kayıt sürecine ilişkin hususlar "Lisansüstü Eğitim Başvuru ve Kayıt Kılavuzun’’da yer almaktadır; kılavuzun dikkatlice incelenmesi önem arz etmektedir

BAŞVURU ESNASINDA VE SONRASINDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

Online başvuru esnasında, sisteme “.jpeg” vesikalık bir fotoğraf yüklenmesi gerekmektedir. (İstenilen formatta fotoğraf yüklenmediği durumlarda başvurular kabul edilmemektedir.)

Başvuru işlemi tamamlandıktan sonra başvurunun onaylanıp onaylanmadığı, Enstitü Başvuru Sistemi’ne kayıt olunan e-posta adresinden kontrol edilmelidir.

  -"Lisansüstü Ön Kayıt FormuBaşvuru sisteminden başvuru tamamlandıktan sonra başvuruyu yazdır seçeneği tıklanıp yazdırılacak olan ve kesin kayıt sırasında teslim edilmesi gereken belgeyi ifade etmektedir. Lütfen Başvurunuz sonrasında çıktınızı almayı unutmayınız.

Yabancı uyruklu aday öğrencilerimiz, başvuru için ihtiyaç duyacağınız forma "buradan" ulaşabilirisiniz. İndirdiğiniz formu doldurduktan sonra lütfen imzalanmış halini yükleyiniz. İmzasız başvurular veya eksik belge yükleme yapılan başvurular değerlendirilmeye alınmayacaktır. 

Değerli öğrenci adaylarımız, sizlere daha iyi bir hizmet verebilmek adına online başvuru ve kesin kayıt işlemleri tarihleri arasında yaşadığınız problemler ve sorularınız için öncelikle sabe@klu.edu.tr mail adresine mail atarak iletişime geçmeniz sorunlarınızın daha hızlı bir şekilde çözülmesini sağlayacaktır. İlginize teşekkür eder, başarılar dileriz.

 

Başvuru ve Kayıt Kılavuzu için tıklayınız.

LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU SİSTEMİ

KLU SABE Lisansüstü Başvuruları

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.