Uluslararası Öğrenciler İçin Bilgilendirme Toplantısı

02/01/2024 10:55:11 - 03/01/2024 10:55:11 - 121 Okunma

Ülkemizde öğrenim gören uluslararası öğrencilerin ikamet izni hizmetlerinde, öğrenim süreçlerini aksatacak bürokratik işlemlerin en aza indirilmesi için ve yükseköğretim kurumlarına kayıt ve ikamet izni başvurularına ilişkin usul ve esasların belirlenmesi amacıyla 29 Kasım 2023 tarihinde "İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı İle Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Arasında Uluslararası Öğrencilerin İkamet İzni Başvurularına İlişkin İşbirliği Protokolü" imzalanmıştır. Kırklareli İl Göç İdaresi Müdürlüğü tarafından üniversitemizde öğrenim gören uluslararası öğrenciler için, 3 Ocak 2024 Çarşamba günü saat 14.00'da Rektörlük Kültür Merkezinde (üst salon) Uluslararası Öğrencilerin İkamet İzni Başvurularına İlişkin İşbirliği Protokolü Bilgilendirme Toplantısı yapılacaktır.

Uluslararası Öğrenciler İçin Bilgilendirme Toplantısı