Lisansüstü Oryantasyon Programı Etkinliği Duyurusu

05/10/2023 14:08:46 - 05/10/2023 14:08:46 - 255 Okunma

Kırklareli Üniversitesi

Lisansüstü Oryantasyon Programı

Üniversitemiz Enstitülerine Kayıt Yaptıran Yeni Öğrencilerimize Yönelik "Lisansüstü Eğitim Hayatına Hoşgeldiniz Buluşması" Etkinliği

Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü, Sağlık Bilimleri Enstitüsü ve Sosyal Bilimler Enstitüsünün; doktora, tezli yüksek lisans, tezsiz yüksek lisans ve uzaktan tezsiz yüksek lisans programlarına kayıt yaptıran yeni öğrencilerimiz için 13 Ekim 2023 Cuma günü, saat 11.00’da “Lisansüstü Eğitim Hayatına Hoş Geldiniz” temalı oryantasyon programı düzenlenecektir.

Yeni kayıt yaptıran öğrencilerimizin Enstitülerimizi ve imkanlarını, Üniversitemiz ve imkanlarını daha iyi tanımaları, sunulan imkânlardan daha iyi yararlanmaları ve kısa sürede lisansüstü eğitim süreçlerine uyum sağlamaları amacıyla etkinlik gerçekleştirilmektedir.

Yeni kayıt yapan tüm öğrencilerimizi bekliyoruz.

Lisansüstü Oryantasyon Programı Etkinliği Duyurusu