Yedek Listeden Kayit Yapmaya Hak Kazanan Öğrenciler

15/09/2023 10:02:03 - 18/09/2023 10:02:03 - 365 Okunma

TÜRK UYRUKLU ÖĞRENCİ

2023-2024 Akademik Yılı Güz Yarıyılı lisansüstü asil listeden kesin kayıt hakkı kazanan türk uyruklu adaylarımızın tümü online kayıt yapmış olup;türk uyruklu adaylarımız için  yedek kontenjan hakkı  bulunmamaktadır.

YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ

Yedek Kontenjan Yabancı Öğrenci Liste

2023-2024 Akademik Yılı Güz Yarıyılı lisansüstü yedek listeden kesin kayıt yapmaya hak kazanan adaylar 18-19 Eylül 2023 tarihleri arasında Enstitü Başvuru Sistemi üzerinden çevrimiçi (online) olarak kesin kayıt işlemini gerçekleştireceklerdir.

Uyarı: Tüm kayıtlar çevrimiçi yapılacak olup, Enstitü Müdürlüğü’nde kayıt alınmayacaktır.

Önemli Notlar

1-Kesin Kayıt için istenen gerekli belgeler kargoyla veya elden 22 Eylül 2023 tarihine kadar Enstitü Müdürlüğüne teslim edilmesi gerekmektedir. Kesin Kayıt için istenen belgeleri teslim etmeyen ve çevrimiçi başvuruda beyan ettiği bilgiler ile Enstitü Müdürlüğüne teslim ettiği belgelerde tutarsızlık tespit edilen adaylar kesin kayıt hakkı kazanmış sayılmaz. Kayıt olsalar da kayıt olduğu programla ilişiği kesilir.

YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ YEDEK LİSTE