Önce Sağlık
Sağlık Bilimleri Enstitüsü

2022-2023 Akademik Yılı Bahar Dönemi Bilim Ve Mülakat Sınav Sonuçlarına Göre Lisansüstü Programlara Yerleşen Adayların Listesi

27/01/2023 15:25:08 - 27/01/2023 15:26:20 - 801 Okunma

2022-2023 Akademik Yılı Bahar Dönemi Bilim ve Mülakat Sınav Sonuçlarına Göre Lisansüstü Programlara  Yerleşen Aday Listesi

Çocuk Gelişimi Tezli Yüksek Lisans

Halk Sağlığı Tezli Yüksek Lisans

Halk Sağlığı Doktora

Önemli Tarihler:

Asıl Adayların Kesin Kayıt Tarihleri: 30 Ocak 2023 - 01 Şubat 2023 (Çevrim içi)

Yedek Adayların İlanı ve Kesin Kayıt Tarihi: 02 Şubat - 03 Şubat 2023

Enstitümüz 2022-2023 Akademik Yılı Bahar  Dönemi lisansüstü programlara başvuru sonuçları Enstitü Başvuru Sistemi’nde (https://obs.klu.edu.tr/oibs/ina_app/) ve yukarıdaki listelerde açıklanmıştır. İlgili programlara kesin kayıt yapmaya hak kazanan öğrenciler 30 Ocak 2023 (00:00) –01 Şubat 2023 (23:59) tarihleri arasında Enstitü Başvuru Sistemi üzerinden çevrimiçi (Online) olarak kesin kayıt işlemini gerçekleştireceklerdir.

Yedek Kayıt İşlemleri:

Kayıt hakkı kazanıp kesin kayıt dönemi içerisinde kayıt yaptırmayan adayların yerine yedek kontenjan kayıt işlemleri 02 Şubat 2023-03 Şubat 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olup, 02 Şubat 2023 tarihi  itibariyle boş kalan kontenjanlar ile ilgili duyuru yayınlanacaktır.

Uyarı: Tüm kayıtlar çevrimiçi yapılacak olup, Enstitü Müdürlüğü’nde kayıt alınmayacaktır.

-Çevrimiçi kesin kayıt basamakları için tıklayınız.

Kırklareli Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Yönetmeliği Uyarınca:

Tezli Yükseklisans Programlarında;

Yabancı dil şartı aranmayan programların giriş başarı notunun hesaplanmasında; ALES puanının %50’si, lisans mezuniyet notunun %25’i ve bilim ve mülakat sınavlarının not ortalamasının %25’i dikkate alınır. Bilim ve mülakat sınavlarının not ortalaması 100 tam puan üzerinden 50 puanın altında olan adaylar BAŞARISIZ kabul edilerek değerlendirme dışı bırakılır.

Tezli yüksek lisans programlarına kabul edilebilmek için giriş başarı notunun en az 60 puan olması gerekir.

Doktora Programlarında;

Giriş başarı notunun hesaplanmasında; ALES puanının %50’si, yabancı dil puanının %15’i, lisans mezuniyet notunun %5’i, tezli yüksek lisans mezuniyet notunun %5’i ve bilim ve mülakat sınavlarının not ortalamasının %25’i dikkate alınır. Bilim ve mülakat sınavlarının not ortalaması 100 tam puan üzerinden 65 puanın altında olan adaylar BAŞARISIZ kabul edilerek değerlendirme dışı bırakılır. Adaylar, hesaplanan puanlara göre en yüksek puandan itibaren sıralanarak kontenjan dâhilinde öğrenciliğe kabul edilir.

Doktora programlarına kabul edilebilmek için giriş başarı notunun en az 70 puan olması gerekir.

Enstitüye Teslim Edilecek Olan Belgeler:

Kesin Kayıt için igerekli belgelerin 15 Şubat 2023 tarihine kadar Enstitü Öğrenci İşleri Bürosuna  teslim edilmesi gerekmektedir.

1- Enstitü Başvuru Sistemi Çıktısı (Başvuru yaptığınız sistemden çıktı alınacak)

2- Lisansüstü Kesin Kayıt Formu,

3- Lisans Diploması veya Geçici Mezuniyet Belgesi (1 adet fotokopisi),

4- Yüksek Lisans Diploması veya Geçici Mezuniyet Belgesi (1 adet fotokopisi) (Doktora programı için),

5- Lisans Transkripti (1 adet fotokopisi),

6- Yüksek Lisans Transkripti (1 adet fotokopisi) (Doktora programı için),

7- ALES sonuç belgesi çıktısı (Doktora ve tezli yüksek lisans programları için),

8- YDS veya YÖKDİL sonuç belgesi çıktısı (Doktora programı için),

9- T.C. Kimlik Kartı (1 adet fotokopisi),

10- 2 adet vesikalık/biyometrik fotoğraf (Son altı ayda çekilmiş).

11- KVK Mevzuatı Uyarınca Kesin Kayıt ve Öğrenim Süreci Aydınlatma Metni

Kırklareli Üniversitesi Sağlık Bilimleri EnstitüsüAdres:  Kayalı Yerleşkesi Merkezi Derslikler 2 No:39/L Merkez-Kırklareli

Bahar Dönemi Bilim ve Mülakat Sınav Sonuçlarına Göre Lisansüstü Programlara Yerleşen Adayların Listesi

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.