Sağlık Bilimleri Enstitüsü 2022-2023 Akademik Yılı Bahar Dönemi Başvuru Kayıt Kılavuzu

05/01/2023 10:02:14 - 06/01/2023 10:02:14 - 2146 Okunma

Önemli Tarihler

Başvuru Tarihleri : 09-13 Ocak 2023 (Çevrim içi)

Bilim ve Mülakat Sınavına Girecek Adayların İlanı: 18 Ocak 2023

Bilim ve Mülakat Sınav Tarihleri: 23 - 26 Ocak 2023

Bilim ve Mülakat Sınav Sonuçlarının İlanı: 27 Ocak 2023

Kesin Kayıt Tarihleri: 30 Ocak 2023 - 01 Şubat 2023 (Çevrim içi)

Yedek Adayların İlanı ve Kesin Kayıt Tarihi: 02 Şubat - 03 Şubat 2023

2022-2023 Akademik Yılı Bahar Dönemi Sağlık Bilimleri Enstitüsü lisansüstü programlarına (T.C. Uyruklu Öğrenci, Yabancı Uyruklu Öğrenci) başvurular, “Lisansüstü Eğitim Başvuru ve Kayıt Kılavuzun’ da belirtilen esaslar çerçevesinde yapılacaktır.

Başvuru süreci, başvurulacak programa ait koşullar ve kesin kayıt sürecine ilişkin hususlar "Lisansüstü Eğitim Başvuru ve Kayıt Kılavuzun’’da yer almaktadır; kılavuzun dikkatlice incelenmesi önem arz etmektedir.

Başvuru esnasında ve sonrasında dikkat edilecek hususlar:

Online başvuru esnasında, sisteme vesikalık bir fotoğraf yüklenmesi gerekmektedir. (İstenilen formatta fotoğraf yüklenmediği durumlarda başvurular kabul edilmemektedir.)

Başvuru işlemi tamamlandıktan sonra başvurunun onaylanıp onaylanmadığı, Enstitü Başvuru Sistemi’ne kayıt olunan e-posta adresinden kontrol edilmelidir.

Yabancı uyruklu aday öğrencilerimiz, başvuru için ihtiyaç duyacağınız forma "buradan" ulaşabilirisiniz. İndirdiğiniz formu doldurduktan sonra lütfen imzalanmış halini yükleyiniz. İmzasız başvurular veya eksik belge yükleme yapılan başvurular değerlendirilmeye alınmayacaktır.

Değerli öğrenci adaylarımız, sizlere daha iyi bir hizmet verebilmek adına online başvuru ve kesin kayıt işlemleri tarihleri arasında yaşadığınız problemler ve sorularınız için öncelikle sabe@klu.edu.tr mail adresine mail atarak iletişime geçmeniz sorunlarınızın daha hızlı bir şekilde çözülmesini sağlayacaktır. İlginize teşekkür eder, başarılar dileriz.

Başvuru ve Kayıt Kılavuzu için tıklayınız.

LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU SİSTEMİ

2022-2023 Akademik Yılı Bahar Dönemi Başvuru Kayıt Kılavuzu