2. Uluslararasi Doğa Bilimleri, Mühendislik Ve Malzeme Teknolojileri Konferansi (Nem 2022)

13/06/2022 10:17:43 - 13/06/2022 10:17:43 - 226 Okunma

15-17 Eylül 2022 tarihleri arasında İğneada/Kırklareli Resort Hotel&SPA’da 2. Uluslararası Doğa Bilimleri, Mühendislik ve Malzeme Teknolojileri Konferansı NEM 2022 (2nd International Natural Science, Engineering and Material Technologies Conference) düzenlenecektir. Onursal başkanlıklarını Trakya Üniversiteler Birliğine bağlı üniversitelerimizin rektörlerinin ve açılış konuşmasını TÜBİTAK Başkanı Sayın Prof. Dr. Hasan MANDAL'ın yapacağı konferansta Mühendislik, Fen Bilimleri ve Malzeme bilimleri ile ilgili yapılan çalışmalara yer verilecektir. Konferansa Ulusal ve Uluslararası birçok bilim insanı ve davetli konuşmacılar katılacaktır. Konferans için 14 Eylül Çarşamba günü Kırklareli, Edirne, Tekirdağ, Çanakkale, Bandırma ve İstanbul’dan İğneada’ya, 17 Eylül Cumartesi günü yine İğneada’dan Kırklareli, Edirne, Tekirdağ, Çanakkale, Bandırma ve İstanbul’a ücretsiz servis hizmeti sunulacaktır.

Ayrıntılı bilgi için: nem2022.klu.edu.tr.

2. ULUSLARARASI DOĞA BİLİMLERİ MÜHENDİSLİK VE MALZEME TEKNOLOJİLERİ KONFERANSI (NEM 2022)