Önce Sağlık
Sağlık Bilimleri Enstitüsü

Kalite Süreçlerinde Lisansüstü Öğrencilerin Katilimi Toplantisi

03/11/2023 15:41:17 - 26/12/2023 15:41:17 - 316 Okunma

Üniversitemiz kurumsal kalite çalışmaları kapsamında Sağlık Bilimleri Enstitüsü Kalite temsilcisi Dr. Öğr. Üyesi Zülfiye BIKMAZ, Kalite Komisyon üyesi Dr. Öğr. Üyesi Demet TOPAL KOÇ, Ebelik ABD temsilcisi Arş. Gör. Seçil HÜR ve lisansüstü öğrenci temsilcisi Arş. Gör. Sefa KARAMAN, lisansüstü öğrenciler ile eğitim-öğretim faaliyetleri odağında kalite geliştirme süreçlerine yönelik öğrenci görüşlerini ve bu alanlardaki katkılarını almak üzere 20.10.2023 tarihinde saat 12:00’da Microsoft Teams toplantısı gerçekleştirmiştir.

Toplantıda, öğrenci temsilcisi Arş. Gör. Sefa KARAMAN tarafından Kırklareli Üniversitesi kurumsal kalite politikası, kurumsal kalite politikası ilkeleri, öğrencilerin yükseköğretimde kalite güvencesi süreçlerine katılım alanlarını içeren sunum yapılmıştır. Kurumsal kalite politikası bilimsel araştırma, eğitim-öğretim, yönetim- organizasyon ve toplumsal gelişime katkı alanlarındaki öğrenci görüşleri, talep ve önerileri alınmıştır. Katkı alanlarına ilişkin soru cevap, karşılıklı görüşün sağlanması ile konuya ilişkin açıklama ve bilgilendirmelerin yapılmasının ardından toplantı sonlandırılmıştır.

KALİTE SÜREÇLERİNDE LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİN KATILIMI TOPLANTISI

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.