Önce Sağlık
Sağlık Bilimleri Enstitüsü

Sağlık Bilimleri Enstitüsü Lisansüstü Programlar İçin Başvuru Ve Kayıt Kılavuzu

30/06/2021 15:29:50 - 30/06/2021 15:29:50 - 14376 Okunma

2021-2022 Akademik Yılı Güz Dönemi Sağlık Bilimleri Enstitüsü lisansüstü programlarına (T.C. Uyruklu Öğrenci, Yabancı Uyruklu Öğrenci) başvurular, “Lisansüstü Eğitim Başvuru ve Kayıt Kılavuzu” nda belirtilen esaslar çerçevesinde yapılacaktır.

Başvuru süreci, başvurulacak programa ait koşullar ve kesin kayıt sürecine ilişkin hususlar "Lisansüstü Eğitim Başvuru ve Kayıt Kılavuzu" nda yer almaktadır; kılavuzun dikkatlice incelenmesi önem arz etmektedir.

 

Başvuru esnasında ve sonrasında dikkat edilecek hususlar:

Online başvuru esnasında, sisteme vesikalık bir fotoğraf yüklenmesi gerekmektedir. (İstenilen formatta fotoğraf yüklenmediği durumlarda başvurular kabul edilmemektedir.)

Başvuru işlemi tamamlandıktan sonra başvurunun onaylanıp onaylanmadığı, Enstitü Başvuru Sistemi’ne kayıt olunan e-posta adresinden kontrol edilmelidir.

 

Değerli öğrenci adaylarımız, sizlere daha iyi bir hizmet verebilmek adına online başvuru ve kesin kayıt işlemleri tarihleri arasında yaşadığınız problemler ve sorularınız için öncelikle sabe@klu.edu.tr mail adresine mail atarak iletişime geçmeniz sorunlarınızın daha hızlı bir şekilde çözülmesini sağlayacaktır. İlginize teşekkür eder, başarılar dileriz.

 

Başvuru ve Kayıt Kılavuzu için tıklayınız.

 

lisansüstü başvuru kayıt kontenjan kılavuz

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.