Sağlık Bilimleri Enstitüsü 2018-2019 Güz Dönemi Lisansüstü Program Başvuruları

11/06/2018 13:56:05 - 02/07/2018 13:56:05 - 45692 Okunma

Değerli Öğrenci Adaylarımız;

2018-2019 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Enstitümüz Lisansüstü Programlara başvurular başvuru ve kayıt kılavuzunda belirtilen esaslar çerçevesinde yapılacaktır.

Başvuru sitemi 2-9 Temmuz 2018 tarihleri arasında açık olacaktır.

Başvuru işleminize başlamadan önce belirtilen kılavuzu dikkatlice okumanız önem arz etmektedir.

Başvuru ve Kayıt Kılavuzu

Lisansüstü Online Başvuru Sistemi

Enstitü Başvuru Sistemi Kullanım Klavuzu

Önemli Not:

• Adayların, Online Başvuru Esnasında Sisteme vesikalık bir fotoğraf yüklemesi gerekmektedir. (İstenilen formatta fotoğraf yüklenmediğinde başvurunuz kabul edilmeyecektir.)
  • Adaylar, başvurularının onaylanıp onaylanmadığını sisteme girmiş oldukları e-posta adreslerinden kontrol etmelidirler.
  • Değerli Öğrenci Adaylarımız, sizlere daha iyi bir hizmet verebilmek adına online başvuru ve kesin kayıt işlemleri tarihleri arasında yaşadığınız problemler ve sorularınız için öncelikle sabe@klu.edu.tr mail adresine mail atarak iletişime geçmeniz sorunlarınızın daha hızlı bir şekilde çözülmesini sağlayacaktır. İlgilerinize teşekkür eder, başarılar dileriz.
başvuru lisansüstü