Sağlık Bilimleri Enstitüsü 2017-2018 Akademik Yılı Güz Dönemi Lisansüstü Programlara Başvuru Ve Kayıt Kılavuzu

08/08/2017 15:17:19 - 16/08/2017 15:17:19 - 30851 Okunma

Değerli Öğrenci Adaylarımız;

2017-2018 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Enstitümüz Lisansüstü Programlara başvurular Ek'te sunulmuş olan başvuru ve kayıt kılavuzunda belirtilen esaslar çerçevesinde yapılacaktır.

Başvuru işleminize başlamadan önce belirtilen kılavuzu dikkatlice okumanız önem arz etmektedir.

Ek: Başvuru ve Kayıt Kılavuzu

Lisansüstü Online Başvuru Sistemi

LİSANSÜSTÜ YAZILI-SÖZLÜ MÜLAKAT TARİHLERİ

Çocuk Gelişimi ABD : 22.08.2017

Halk Sağlığı ABD : 23.08.2017

Hemşirelik ABD    : 23.08.2017

(Sınav saatleri başvuru işlemleri tamamlandıktan sonra ilan edilecektir.)

Önemli Not:

• Adayların, Online Başvuru Esnasında Sisteme .jpeg formatında vesikalık bir fotoğraf yüklemesi gerekmektedir. (İstenilen formatta fotoğraf yüklenmediğinde başvurunuz kabul edilmeyecektir.)
  • Adaylar, başvurularının onaylanıp onaylanmadığını sisteme girmiş oldukları e-posta adreslerinden kontrol etmelidirler.
  • Değerli Öğrenci Adaylarımız, sizlere daha iyi bir hizmet verebilmek adına online başvuru ve kesin kayıt işlemleri tarihleri arasında yaşadığınız problemler ve sorularınız için öncelikle sabe@klu.edu.tr mail adresine mail atarak iletişime geçmeniz sorunlarınızın daha hızlı bir şekilde çözülmesini sağlayacaktır. İlgilerinize teşekkür eder, başarılar dileriz.

Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

lisansüstübaşvuru