2017-2018 Güz Dönemi Tezli Lisansüstü Başvuru Sonuçları Ve Kayıt İşlemleri

25/08/2017 10:38:44 - 05/09/2017 10:38:44 - 36752 Okunma

2017-2018 GÜZ YARIYILI KESİN KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE;

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Lisansüstü programlara başvuran ve yazılı ve sözlü mülakat sınavlarına girerek başarılı olan adayların sınav sonuçları aşağıdadır.

Çocuk Gelişimi (Alan İçi)

Çocuk Gelişimi (Alan Dışı)

Halk Sağlığı

Hemşirelik

Kesin kayıt yaptırmaya hak kazanan adayların 05/09/2017 – 08/09/2017 tarihleri arasında mesai bitimine kadar aşağıda belirtilen evraklarla birlikte gelerek enstitümüz öğrenci işleri bürosunda kesin kayıt işlemlerini yaptırmaları gerekmektedir.

ÖNEMLİ:

1-Kesin kayıt işlemleri şahsen veya noterden vekâletname verilen kişi aracığı ile enstitü öğrenci işlerinde yapılacaktır.

Posta yolu ile kesin kayıt işlemleri yapılmayacaktır.

2-Kesin kayıt sırasında; öğrencilerin istenilen belgelerin asıllarını veya noter tasdikli örneklerini ibraz etmesi zorunludur.

Kesin kayıt sırasında belgelerin asıllarını veya noter tasdikli örneklerini ibraz edemeyen ya da online başvuru bilgileriyle, alınan belgeler arasında farklılıklar bulunan adayların kesin kayıt işlemi yapılmaz, gerçek dışı bilgilere göre kesin kaydı yapılmış olan öğrencilerin kayıtları silinir.

3-Kesin kayıt işlemleri sırasında istenilen evrakların asılları ibraz edildiği takdirde adayların yanında bulunduracakları ilgili belgelerin birer adet fotokopileri Enstitümüz tarafından onaylanarak kabul edilecektir.

4-Kayıt hakkı kazandığı halde kesin kayıt dönemi içerisinde kayıt yaptırmayan adayların yerine, bir defaya mahsus olmak üzere, 11.09.2017 tarihinde boş kalan kontenjanlar yayınlanacaktır.

Boş kalan kontenjanlar için, yedek olarak ilan edilen adaylar, 13.09.2017-15.09.2017 tarihleri arasında istenilen belgelerle birlikte Enstitümüze gelerek kesin kayıt işlemlerini yaptırmalıdırlar.

TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA KESİN KAYIT İŞLEMLERİ İÇİN GEREKLİ BELGELER:

1. Lisansüstü Ön Kayıt Formu (Yerleştirme sonuçları açıklandıktan sonra online başvuru sisteminden alınacak olan form, imzalı)
  2. Lisans diploması veya Geçici Mezuniyet Belgesi (Aslı ve 1 Adet Fotokopisi)
  3. Transkript (Aslı ve 1 Adet Fotokopisi)
  4. Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) Sonuç Belgesi Çıktısı
  5. Nüfus cüzdan fotokopisi (Aslı ve 1 Adet Fotokopisi)
  6. Askerlik durum belgesi (Erkek Öğrenciler İçin).
  7. 5 adet vesikalık fotoğraf.

ÖNEMLİ:

2017-2018 Akademik yılı Güz Yarıyılında Lisansüstü Programlara Kesin Kayıt hakkı kazanan öğrencilerden “BİLİMSEL HAZIRLIK” Programı okuyacak öğrenciler ile başka bir yükseköğretim kurumunda kaydı bulunan ve üniversitemize kesin kayıt yaptıracak öğrenciler öğrenim ücreti (katkı payı) yatırmakla yükümlüdür. Katkı payı yatıran öğrenciler kayıt sırasında gerekli evraklarla birlikte katkı payını ödediklerine ilişkin banka dekontunu da teslim etmelidirler.

Öğrenim ücretleri Ziraat Bankası  Kırklareli Şubesi 104-49549817-5004  numaralı hesabına yatırılacaktır.

Sonuç Başvuru Kayıt