Lisansüstü Mülakat Sonuçlari

2015-2016 AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİ

KESİN KAYIT İŞLEMLERİ

2015-2016 GÜZ YARIYILI KESİN KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE;

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURAN VE MÜLAKAT SINAVINA GİREREK BAŞARILI OLAN ADAYLARIN MÜLAKAT SINAV SONUÇLARI KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ EĞİTİM BAŞVURU SİSTEMİ ÜZERİNDEN (KLUBSİS)  http://klubsis.klu.edu.tr  AÇIKLANMIŞTIR.

KESİN KAYIT YAPTIRMAYA HAK KAZANAN ADAYLARIN 24/08/2015 – 28/08/2015 TARİHİ MESAİ BİTİMİNE KADAR AŞAĞIDA BELİRTİLEN EVRAKLARLA BİRLİKTE ENSTİTÜMÜZ ÖĞRENCİ İŞLERİ BÜROSUNDA KESİN KAYIT İŞLEMLERİNİ YAPTIRMALARI GEREKMEKTEDİR.

Önemli:

1-KESİN Kayıt İŞLEMLERİ şahsen veya noterden vekâletname verilen kişi aracığı ile Enstitü öğrenci işlerinde yapılacaktır. Posta yolu ile KESİN KAYIT İŞLEMLERİ YAPILMAYACAKTIR.

2-Kesin kayıt sırasında; ÖĞRENCİLERİN İSTENİLEN BELGELERİN asıllarını veya noter tasdikli örneklerini ibraz etmesi zorunludur. Kesin kayıt sırasında belgelerin asıllarını veya noter tasdikli örneklerini ibraz edemeyen ENSTİTÜMÜZE ONLİNE OLARAK BAŞVURU BİLGİLERİYLE, ALINAN BELGELER ARASINDA FARKLILIKLAR BULUNAN ADAYLARIN KESİN KAYIT İŞLEMİ YAPILMAZ, GERÇEK DIŞI BİLGİLERE GÖRE KESİN KAYDI YAPILMIŞ OLAN ÖĞRENCİLERİN KAYITLARI SİLİNİR.

3-KESİN KAYIT İŞLEMLERİ SIRASINDA İSTENİLEN EVRAKLARIN ASILLARI İBRAZ EDİLDİĞİ TAKDİRDE ADAYLARIN YANINDA BULUNDURACAKLARI İLGİLİ BELGELERİN BİRER ADET FOTOKOPİLERİ ENSTİTÜMÜZ TARAFINDAN ONAYLANARAK KABUL EDİLECEKTİR.

4-KAYIT HAKKI KAZANIP DA, KESİN KAYIT DÖNEMİ İÇERİSİNDE KAYIT YAPTIRMAYAN ADAYLARIN YERİNE, BİR DEFAYA MAHSUS OLMAK ÜZERE, 31.08.2015 TARİHİNDE BOŞ KALAN KONTENJANLAR YAYINLANACAK OLUP; YEDEK ADAYLAR 03.09.2015 TARİHİNDE KESİN KAYIT YAPTIRABİLECEKTİR. (YEDEK OLARAK İLAN EDİLEN ADAYLAR, İSTENİLEN BELGELERLE ENSTİTÜMÜZE GELEREK BAŞVURU YAPMALIDIRLAR.)

TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA KESİN KAYIT İŞLEMLERİ İÇİN GEREKLİ BELGELER:

1. Lisansüstü Önkayıt Formu (Yerleştirme Sonuçları Açıklandıktan sonra online Başvuru sistemi KLUBSİS’ten alınacak olan form, imzalı)
  2. Lisans Diploması veya Geçici Mezuniyet Belgesi Aslı veya Noter Onaylı Sureti (Yurt Dışından Alınan Diplomalarda denklik belgelerinin ibraz edilmesi zorunludur.)
  3. Transkript Belgesi (Aslı veya Noter Onaylı Sureti)
  4. Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) Sonuç Belgesi Çıktısı
  5. Nüfus cüzdan fotokopisi
  6. Askerlik durum belgesi (Erkek Öğrenciler İçin)
  7. 6 adet vesikalık fotoğraf

NOT: Lisansüstü Programa İlk defa kayıt yaptıracak olan Öğrenciler Herhangi bir Ücret Ödemeyeceklerdir.

sONUÇ aÇIKLAMA