Pubmed Erişimi Hakkında

22/04/2020 11:04:43 - 22/04/2020 11:04:43 - 14781 Okunma

Webinar: PubMed’in Tam Metin Versiyonuna Erişebildiğinizi Biliyor Muydunuz?

Fakülte/Bölüm: Tıp, Sağlık Bilimleri, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Yaşam Bilimleri

Hedef Katılımcılar: Akademik Personel, Doktora ve Yüksek Lisans Öğrencileri

Dünyanın en kapsamlı tam metin PubMed derlemesi olan MEDLINE Complete ile 2,300’den fazla PubMed dergisine tam metin olarak erişim sağlayın. Kapsamı 1865’e kadar uzanun bu kaynak, tam metin dergi koleksiyonu arasında 10 adet JAMA dergisini de barındırır. Ek olarak, 5.200’den fazla dergi için MeSH (Medical Subject Headings) konu başlıkları ile tarama yapabilirsiniz.

Ayrıca, kütüphanemizin dünyanın önde gelen yayıncılarından 500,000 eKitap içeren koleksiyonundan istediğiniz eKitapları online olarak okuyabileceğiniz gibi bilgisayaranızı PDF olarak kaydedibilirsiniz ya da ödünç alabilirsiniz.

Hem bu içeriğe nasıl erişebileceğinizi görmek hem de arama/tarama yöntemleri, arama ve dergi hatırlatmaları oluşturma gibi pratik özellikler ile nasıl zaman ve enerji kazanabileceğinizi öğrenmek için seminere davetlisiniz.

İsteyenler için seminer sonunda Rosetta Stone dil eğitim aracına dair de içerik ve erişim bilgisi paylaşılacaktır.

Tarih: 28 Nisan 2020, Salı

Saat: 13:30 – 14:30

Webinar Bağlantı Adresi: https://ebsco-turkey.webex.com/join/uozkan

Not: Webinar saatinden birkaç dakika önce bağlantı adresine tıkladıktan sonra isim ve e-posta bilgilerinizi girerek sunuma katılabilirsiniz.

seminer pubmed