2019-2020 Güz Dönemi Ders Kayıt İşlemleri

09/09/2019 12:17:58 - 09/09/2019 12:17:58 - 21354 Okunma

Enstitümüz  öğrencileri (1. sınıf ders dönemi öğrencileri ve tez dönemi öğrencileri dahil tüm öğrencilerimiz) 09-13 Eylül 2019 tarihleri arasında Enstitü Öğrenci Otomasyon Sistemi üzerinden ders kaydı yapmalıdır.

Tez Döneminde bulunan öğrencilerimiz, tez danışmanları adına açılan Uzmanlık Alan Dersi ve Tez Çalışması derslerini seçmelidir.

Ders kaydını yapan ve kesinleştiren öğrenciler, danışmanları derslerini onayladıktan sonra, onay formunun üç adet çıktısını alarak danışmanlarına imzalatmalıdır.

Öğrenim Ücreti Yatırması Gereken Öğrenciler :

*Yükseköğretim Kurumunda başka bir programda kaydı bulunan öğrencilerimiz (Açık Öğretim Programları dahil)

*Öğrenim süresini aşan öğrencilerimiz (Tezli Yüksek Lisans Programlarında 2 yıllık süreyi aşmış olan öğrencilerimiz)

Ders kaydını yapmadan önce, 129 TL olan öğrenim ücretini yatırmalıdır.

Öğrenim ücretleri Ziraat Bankasına yatırılacaktır. Ödeme için;  Ziraat Bankası / Ödemeler / Üniversite Ödemeleri / Kırklareli Üniversitesi/ Öğrenci numarası   yolu izlenmelidir.

ders kayıt güz