Önce Sağlık
Sağlık Bilimleri Enstitüsü

Tarım Ve Orman Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdürlüğü

14/03/2019 14:32:49 - 14/03/2019 14:32:49 - 27292 Okunma

Tarım ve Orman Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdürlüğü tarafından; ülkemizin 2023 yılı vizyonu ve hedefleri doğrultusunda su kayıplarının kontrolü için çalışmalar gerçekleştiren kamu kurumlarının, özel sektör kuruluşlarının, akademisyenlerin ve öğrencilerin motivasyonlarını pekiştirerek su yönetiminde farkındalığı artırmak, başarılı projeler ile yenilikçi ürünleri teşvik etmek ve kamu - özel sektör - üniversite işbirliğine katkı sağlamak amacıyla Su Yönetimi Ödülleri programı tertip edilmiş olup, www.suyonetimiodulleri.org internet sitesinde ilan edildiği üzere aşağıdaki kategorilerde ödüller verilecektir :

Su ve Kanalizasyon İdaresi (başarılı proje)

İl Belediyesi (başarılı proje)

İlçe Belediyesi (başarılı proje)

Sulama Teşkilatı (başarılı proje)

Üretici (yenilikçi ürün)

Yüklenici (başarılı proje)

Müşavir (başarılı proje)

Üniversite (başarılı proje)

Basın Kuruluşu (en iyi haber)

İçme Suyu Temin ve Dağıtım Sistemlerindeki Su Kayıplarının Kontrolü Yönetmeliği ve Teknik Usuller Tebliği ile Sulama Sistemlerindeki Su Kullanımının Kontrolü ve Su Kayıplarının Azaltılmasına İlişkin Yönetmelik hükümleri doğrultusunda ülkemizdeki su kayıplarının azaltılması çalışmalarına yarar sağlayan başarılı proje, yenilikçi ürün ve en iyi haber değerlendirmeleri Değerlendirme Kurulu (Jüri) tarafından aşağıdaki kıstaslar göz önünde bulundurularak yapılacaktır :

Azaltılan su kayıpları oranı

Yerli ürün kullanımı

Çevrenin korunması

Yenilikçi fikir

Ar-Ge katkısı

Toplumsal fayda

Sosyal sorumluluk

Sürdürülebilirlik

Başvurular www.suyonetimiodulleri.org internet sitesi üzerinden alınmaktadır. Resmi yazı, e-posta, faks, vb. ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Kurumlar başvuru için internet sitesi üzerinde kullanıcı hesabı oluşturarak başvuru formunu dolduracaktır. Aynı kurum birden fazla ödül başvurusunda bulunabilir ancak her başvuru için ayrı başvuru formu doldurulmalıdır. Başvurular 1 Şubat 2019 - 30 Haziran 2019 tarihleri arasında kabul edilecektir. Ödül töreni 9 Ekim 2019 tarihinde 5. Su Kayıp ve Kaçakları Türkiye Forumu ile eş zamanlı olarak Ankara'da düzenlenecektir.

İlgililere duyurulur.

su yönetimi

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.