Yükseköğretim Kalite Kuruluna Öğrenci Temsilcisi Üye Olarak Katılmak İsteyen Öğrencilerin Başvuru İşlemler

04/03/2019 11:22:34 - 04/03/2019 11:22:34 - 19371 Okunma

Yükseköğretim Kalite Güvencesi ve Yükseköğretim Kalite Kurulu Yönetmeliği'nin 5 inci maddesinin  ikinci  fıkrası  hükmü  gereğince "Yükseköğretim  Kalite  Kuruluna  Öğrenci  Üye (Ek.1) 6 Şubat 2019 tarihli Yükseköğretim Kalite Kurulu Belirlenmesine İlişkin İlke ve Esaslar" toplantısında kabul edilmiştir. Söz konusu ilke ve esaslar uyarınca Yükseköğretim Kalite Kurulu'nda öğrenci temsilcisi olarak üye olmak isteyen Enstitümüz öğrencilerinin  12 Mart 2019 tarihine kadar; niyet mektubu  ve  yükseköğretim  alanında  kalite  güvencesi  deneyimine  ilişkin  bilgi  ve  belgeler bulunan dosyaları ile birlikte Sağlık Bilimleri Enstitü Müdürlüğüne başvuru yapmaları gerekmektedir.

Daha fazla bilgi almak için öğrencilerimiz Enstitü Öğrenci İşleri Bürosuyla iletişime geçmelidir.

Öğrencilerimize Duyurulur.

kalite kalite kurulu